Sunday, October 23, 2011

Tidak pasti

Apa yg aku cari? Apa yg aku resah? Aku sendiri pon tak tahu.

Saturday, October 22, 2011

.

Ya allah ya tuhan ku. Tunjuk kan lah aku jalan yg benar. Godaan dunia tersangat lah hebat. Kuat kn iman ku. Amin

Wednesday, October 19, 2011

Terseksa

Bila dah lama tak jumpa dengan orang yang kita sangat rapat mula lah perasaan RINDU datang. Bila RINDU ni dikumpul dan dikumpul terasa beban dekat hati.

Monday, October 17, 2011

Blurrrrr

There's something between you and I.

Sunday, October 16, 2011

Hati

Wahai perasaan. Kenapa kau bergoyang2 ni. Perlu nk melawan atau biar kn ia berbuai-buai? Hmmm

Saturday, October 15, 2011

Tak nak lepas

Namo yepash :D

Friday, October 14, 2011

Bestfriends for eva n eva

Sayang korang. Dari sekolah sampai sekarang still tak berubah. Sentiasa masuk air.

Kabuit kabuit nk p mano?

Relax la. Kabut sgt la hang ni. Cuba jgn nk bg pressure sgt. Serabut otak ni.

Thursday, October 13, 2011

Sukaaaa :)

Seronok bangun2 je tengok fon ada msg sweet2. Tersenyum sambil berguling-guling.

Manis

Kenapa awak ni sweet sgt eyh? Rasa nak gigit2 makan telan terus biar awak ada dekat hati saya buat selamanya.

Wednesday, October 12, 2011

Rindu

Okay. Saya sangat rindu awak.

Epal merah berbau epal hijau

Pertama skali sy nmpk di pasar malam. Nampak menarik sangat. Warna merah dia menyerlah dari lain. Tapi hanya lalu tengok saja. Bila dekat2 bau apple hijau. Haa pelik kaaan.

Tuesday, March 15, 2011

i heartt youu .

i lovee you sayang :)

Saturday, March 5, 2011

buat je jangan cakap banyak.

kalau kita nak sesuatu atau buat sesuatu, jangan nak membebel macam mana nak buat bla bla bla. last2 bukan buat pon.

fikir macam mana nak buat dan terus buat. sama macam nak mengorat. nak amik hp number. nak tggu lama2 buat apa. last2 tak dapat langsung. pasti ke akan dapat peluang kedua nk jmpe blk.

sama juga ngan kehidupan seharian kita. ada peluang terus buat. jangan tangguh.

Wednesday, February 16, 2011

Perak tempat ku golek sana sini

(semester 4)

ye. tempat aku belajar. arrrghhh. persekitaran kawasan perak ni kurang menarik sikit disebabkan kurang tempat yang best.

so apa yg aku buat pada hari minggu kalau tak balik rumah?

hari jumaat je pergi copy movie best2 dekat kawan sebanyak yg boleh utk stock hari sabtu dan ahad. kalau tak bagaikan cacing kepanasan dlm blk. apa nak buat? pergi ipoh? teluk batik? pangkor? lumut?

masalahnya kebanyakan tempat kat perak ni dah pergi.

nak balik kos plak tinggi. dulu boleh lah nak selalu blk. tp sekarang ni kena memikirkan kos yg tinggi nk blk. kena berjimat-jimat dan bermiskin-miskin.

BLACK FUCKING BURIT

okay. pada tarikh 14/2/2011, saya dapat blackberry saya yang pertama. so agak excited nak guna bb. walaupun tak berapa minat tp pakai je lah. nak merasa.